Hartstocht: loop mee voor een gezond hart voor iedereen

De Hartstichting helpt je graag om jouw hart gezond te houden door (meer) te bewegen. Daarom organiseert de Hartstichting hele leuke Hartstochten die je alleen of in een team kunt lopen. In 2021 op 10 april en 2 oktober.

Wist jij dat je hart een spier is, die je met 30 minuten wandelen per dag sterker maakt? Maak een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander.

Kom in beweging en loop mee tijdens de Hartstocht op 10 april.

Kies jouw afstand van 5, 10, 15, 20 of 30 km en start & finish vanuit je eigen voordeur of een plek naar keuze. De Hartstocht is 100% coronaproof en gaat sowieso door. Voorafgaand aan het evenement ontvang je het speciale Hartstocht startpakket en tijdens de wandeling kom je langs verschillende virtuele stempelposten. Ook kun je jouw hele route genieten van het gevarieerde programma van Hartstocht Radio met ervaringsdeskundigen, bekende nederlanders, deelnemers en natuurlijk kan je jouw favoriete wandelbeat (laten) aanvragen.

In aanloop naar de tocht geven we je, samen met onze partners Becel, Healthy Fest, eRoutes, Fitbit en onze ambassadeurs, tips op het gebied van een hartgezonde leefstijl en geven we tips hoe je zoveel mogelijk geld op kunt halen voor levensreddend onderzoek.

De Hartstocht op 10 april is tevens de kick off van onze jaarlijkse collecte en onderdeel van de Week van de Hartstocht: de week waarin heel Nederland in beweging komt voor gezondere harten.

Dus schrijf je nu in, laat je sponsoren en ga op Hartstocht.

Een kaartje kost 15 euro, daarmee:

  • steun je levensreddend onderzoek
  • ontvang je in aanloop naar het evenement tips&tricks over een hartgezonde leefstijl
  • kies je de afstand die jij wilt lopen: 5, 10, 15, 20 of 30 km
  • krijg je een op maat gemaakte wandelroute via eRoutes
  • krijg je het starterspakket thuisgestuurd, zodat je goed verzorgd op pad kunt
  • krijg je entertainment en support op 10 april via de Hartstocht Radio
  • doe je mee aan een 100% coronaproof evenement
  • en ontvang je de welverdiende medaille!

Schrijf je nu in op www.hartstocht.nl, kies jouw afstand en loop samen met ons op zaterdag 10 april naar een hartgezonder Nederland.

Deel dit artikel: