Hartstocht: loop mee voor een gezond hart voor iedereen

De Hartstichting helpt je graag om jouw hart gezond te houden door (meer) te bewegen. Daarom organiseert de Hartstichting hele leuke Hartstochten die je alleen of in een team kunt lopen. In 2022 hebben we een Hartstocht vanuit huis op 14 mei en een Hartstocht strandeditie op 1 oktober.

Wist jij dat je hart een spier is, die je met 30 minuten wandelen per dag sterker maakt? Maak een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander.

Kom in beweging en loop mee tijdens de Hartstocht op 1 oktober.

Kies jouw afstand van 5, 10, 20 of 30 km en start & finish bij het Beach Stadium in Scheveningen. Deze unieke wandeling leg je af in een decor van de golvende zee en glooiende duinen. Een onvergetelijke Hartstocht waarmee je niet alleen je eigen hart, maar ook dat van een ander support. Tijdens het wandelen kom je langs verschillende stempelposten en is er live entertainment.

In aanloop naar de tocht geven we je, samen met onze partners Fitbit, KWBN, Rookvrije Generatie en SamenGezond handige voorbereidingstips, tips op het gebied van een hartgezonde leefstijl en krijg je tips hoe je zoveel mogelijk geld op kunt halen voor levensreddend onderzoek.

Dus schrijf je in, laat je sponsoren en ga op Hartstocht.

Een kaartje kost 25 euro, daarmee:

  • Draag je direct bij aan levensreddend onderzoek
  • Ontvang je ter voorbereiding handige tips & tools voor een gezonde(re) leefstijl
  • Kies je de afstand die jij wilt lopen: 5, 10, 20 of 30 km
  • Beleef je de pure natuur van het strand en Nationaal Park Hollands Duin
  • Krijg je entertainment en support langs de route
  • En ontvang je de welverdiende medaille!

14 februari opent de inschrijving voor de volgende editie van de Hartstocht. Houd hartstocht.nl in de gaten of laat je e-mailadres achter zodat je er als eerste bij bent.

Deel dit artikel: