Leer je lichaam beter kennen met behulp van Fitbit. Houd bijvoorbeeld continue je hartslag in de gaten, analyseer en verbeter je slaap, verminder stress en krijg inzicht in het aantal gelopen stappen.

Motivatie binnen handbereik met Fitbit

Fitbit helpt je om lichaam en geest in balans te brengen voor een gezonder leven. Herken en beheers bijvoorbeeld stress, ontvang meldingen bij een hoge of lage hartslag en ontdek hoe goed je slaapt.

Waarom Fitbit?

Fitbit is wereldwijd bekend als het merk dat je helpt om je dagelijkse activiteiten, slaap, stress, voeding en gewicht te monitoren. De activity trackers van Fitbit zijn een subtiel sieraad om je pols en helpen je om gezonder te leven. De smartwatches hebben over het algemeen nog meer slimme functies, zoals muziek luisteren of hartfilmpjes maken met de ECG-functie. Daarnaast ontvang je natuurlijk meldingen van apps, berichten en oproepen.

Fitbit Premium

Fitbit Premium motiveert je om verder te gaan dan alleen genoeg bewegen. Zo ontvang je gedetailleerde slaapanalyses waarin je ziet wanneer je bijvoorbeeld in diepe slaap was. Ook biedt Fitbit Premium programma's die je helpen om beter te slapen. Met die programma's ontwikkel je gewoontes die voor een goede nachtrust zorgen. Met een Fitbit Premium-abonnement heb je tevens toegang tot een reeks exclusieve trainingsmodi en mindfulness-sessies om stress te beheersen.

Fitbit uitdagingen

Door samen met andere Fitbit gebruikers uitdagingen aan te gaan, blijf je op een leuke manier gemotiveerd. Gebruik bijvoorbeeld de ‘Weekend Warrior’ en ga in het weekend de strijd met vrienden en familie aan. Wie uiteindelijk dat weekend de meeste stappen zet wint!

Fitbit helpt je om lichaam en geest in balans te brengen voor een gezonder leven. Herken en beheers bijvoorbeeld stress, ontvang meldingen bij een hoge of lage hartslag en ontdek hoe goed je slaapt. Ben je benieuwd naar alle producten en mogelijkheden van Fitbit? Klik dan hier!

Deel dit artikel: