Algemene informatie

Aanmelden op locatie

De startlocatie en tevens het aanmeldpunt is bij het eerste restaurant ‘Het wapen van Harmelen’, Dorpsstraat 14. Bij aankomst kan je je melden bij een van de Hartstichting medewerkers en ontvang je informatie en een routeboekje.


Op de startlocatie staan de gehuurde fietsen en e-bikes klaar. Je kunt er zelf voor kiezen of je eerst een hapje en drankje wilt nemen óf dat je eerst je fiets ophaalt.


Je kunt je op de dag zelf niet meer aanmelden voor het evenement, omdat de restaurants een aantal dagen van te voren moeten weten op hoeveel personen zij kunnen rekenen. De ticketverkoop is sinds vanochtend gesloten.

Starttijden

Er zijn 3 momenten waarop je kunt starten met fietsen, namelijk om 09:30 uur, 10:30 uur óf 11:30 uur. De keuze voor de starttijd heb je aangegeven bij het kopen van de tickets. Via deze link kun je bekijken voor welke tijd je je hebt opgegeven: https://evenementen.voordehartstichting.nl/evenement/hartstocht-happen-en-trappen/deelnemers

Openbaar vervoer en parkeren

De startlocatie is op 5 km van station Woerden gelegen. Er zijn ook een hoop gratis parkeerplekken beschikbaar tegenover de startlocatie, rondom de kerk in Harmelen.

Afmelding en eindtijd

Als je klaar bent met de fietstocht dan moet je het clipboard met de route weer inleveren bij de startlocatie, Het Wapen van Harmelen.


Er is geen eindtijd voor het evenement. De organisatie is tot uiterlijk 18.00 uur aanwezig om iedereen te ontvangen. Mocht je langer over de fietstocht doen dan kan het clipboard ingeleverd worden bij een medewerker van ‘Het wapen van Harmelen’, Dorpsstraat 14.

Contactpersoon
Mocht er iets zijn, dan kun je bellen naar 06-37475578.

www.hartstocht.nl