Laat je sponsoren

In de prijzen vóór de start

Alle deelnemers van de Familie Trihartlon krijgen een badmuts en na afloop een diploma en een medaille. Maar wist je dat je al vóór de start een beker kunt verdienen? En de absolute hoofdprijs is een officieel Familie Trihartlon-shirt met jullie teamnaam op de rug. Gaaf! Maarre… hoe?

Sponsorchallenge

Een onderdeel van de Familie Trihartlon is het werven van sponsoren. En dat wordt nu extra leuk. Want halen jullie meer dan €250 op? Dan vallen jullie nog vóór de start in de prijzen. Bij een sponsorbedrag vanaf €250 krijg je namelijk deze felbegeerde teambeker. Die zal jullie voor altijd herinneren aan het mooie werk dat jullie hebben verzet de afgelopen weken. Ga zo door! Bij een sponsorbedrag vanaf €500 trakteren wij jullie op DUINRELL tickets voor jou en je team. Gaat het supergoed met de sponsors en is the sky the limit? Bij een sponsorbedrag vanaf €750 krijgen jullie namelijk een teamshirt mét jullie teamnaam erop. Daarin zwemmen, fietsen en lopen jullie straks nog makkelijker.

Tips & tricks

Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het werven van sponsoren? Sla dan vooral onze pagina met tips niet over. Met deze tips & tricks kom je zeker weten een heel eind. Heb je zelf een goeie tip? Deel die vooral via onze Facebook-pagina.