Businessloop 11strandentocht

Daag jij jezelf en je collega's graag uit met een stevige strandwandeling, of een grensverleggende hardlooptocht over het zand? Geniet jij ook zo van strand, Hollandse duinen en die eindeloze zee?

Dan mag je de 11strandentocht op zaterdag 5 oktober niet missen! Het wandel- en hardloop evenement waarbij je in één dag met 2000 deelnemers langs de Nederlandse kustlijn loopt, tussen Bloemendaal en Hoek van Holland. Een unieke uitdaging en teambuildings mogelijkheid die jij met jouw collega's aan kan gaan.

Doe mee en help meteen mee aan het eerder opsporen en oplossen van hart- en vaatziekten.


Tijdens dit mooie evenement is er een businessloop arrangement van 11 km van Kijkduin naar Hoek van Holland en 20 km van Scheveningen naar Hoek van Holland. Beide afstanden kan je zowel lopend als hardlopend afleggen.


Wil je de grenzen nog meer verleggen? Er is ook een mogelijk om tickets te kopen voor 40 km en 60 km.


Kies jouw persoonlijke uitdaging!


De Hartstichting

Met deelname aan de 11strandentocht businessloop steun je hiermee onderzoek naar Hart- en vaatziekten.

Samen gaan we de strijd aan om hart- en vaatziekten te verslaan!


De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven! Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als we niets doen, stijgt het aantal hartpatiënten de komende jaren aanzienlijk.
Daarom werken we aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te kunnen herkennen en opsporen én beter te behandelen.

Wij willen dat iedereen het maximale uit het leven, het hart, kan halen. Met het oog op het groeiend aantal patiënten is het noodzakelijk dat wij hart- en vaatziekten vroeger kunnen herkennen en opsporen én beter kunnen gaan behandelen. Daartoe financieren wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij voorlichting en werken wij aan vernieuwing in de zorg en preventie. Om onze droom waar te maken, doen wij er alles aan om de betrokkenheid van Nederland bij onze doelen te maximaliseren. Daarom verbinden en mobiliseren wij zo veel mogelijk mensen, initiatieven en organisaties. Zo brengen wij concrete oplossingen sneller dichterbij.