11 km & 20 km Businessloop

11 km Businessloop

11 km wandelen of hardlopen over het strand van Kijkduin naar Hoek van Holland. De start is in een strandtent in Kijkduin, waar je wordt ontvangen met een drankje. Je passeert twee stempelposten: Ter Heijde en 's-Gravenzande. Met uitzicht over de zee, de duinen en mooie stranden kom je aan bij de finish in Hoek van Holland. Daar staat entertainment en een heel team met aanmoedigers jullie binnen te halen om je welverdiende medaille om te hangen. Daarna kunnen jullie door naar de Business Lounge voor een heerlijk hapje en een drankje.


20 km Businessloop

20 km wandelen of hardlopen over het strand van Scheveningen naar Hoek van Holland. De start is in een strandtent in Scheveningen, waar je wordt ontvangen met een drankje. Je passeert vier stempelposten: Zuiderstrand, Kijkduin, Ter Heijde en 's-Gravenzande. Met uitzicht over de zee, de duinen en mooie stranden kom je aan bij de finisch in Hoek van Holland. Daar staat entertainment en een heel team met aanmoedigers jullie binnen te halen om je welverdiende medaille om te hangen. Daarna kunnen jullie door naar de Business Lounge voor een heerlijk hapje en een drankje.


Finish

Na de finish ontmoeten we elkaar in de business lounge waar er een drankje en een hapje eten voor je klaarstaat. Dit is een uitgelezen kans om te netwerken en alle overige bedrijven die de Hartstichting een warm hart toedragen, te ontmoeten.


Na het netwerkmoment staan er pendelbussen voor jullie klaar, die jullie weer terugbrengen naar je startlocatie.